ΤΟΠΙΚΑΧΑΪΔΑΡΙ

Συνάντηση Ντηνιακού – Χρυσοχοΐδη για την παραβατικότητα στο Χαϊδάρι

Επι τάπητος η υπερτοπική εγκληματικότητα που εκδηλώνεται γύρω από τον άξονα της Λεωφόρου Αθηνών

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και συζήτησε μαζί του για την καλύτερη αντιμετώπιση των φαινομένων παραβατικότητας στο Χαϊδάρι.

Ο Δήμαρχος ανέπτυξε στον Υπουργό όλες τις πλευρές του σοβαρού αυτού θέματος. Τη μεγάλη έκταση του Δήμου, την επιβάρυνση του τοπικού Α.Τ. λόγω της λειτουργίας του hotspot αλλά και των αναγκών συνοδείας κρατουμένων στα Νοσοκομεία της πόλης, την υπερτοπική εγκληματικότητα που εκδηλώνεται γύρω από τον άξονα της Λ. Αθηνών. Συμφωνήθηκε η λήψη μέτρων με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στην καθημερινότητα των πολιτών.

Συνάντηση Ντηνιακού - Χρυσοχοΐδη για την παραβατικότητα στο Χαϊδάρι
Β. Ντηνιακός

Μετά από την άμεση παρέμβαση του Υπουργού, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Χαϊδαρίου οι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.: Υποστράτηγος κ.Τζεφέρης Πέτρος, Διευθυντής Ασφάλειας Αττικής , Αντιστράτηγος κ. Γαλιάτσος Γεώργιος, Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Κωστούλας, Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παχής Κωνσταντίνος από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Αστυνόμος Β΄ κ. Πάρνος Ιωαννης, Αναπληρωτής Διοικητής ΑΤ Χαϊδαριου, Διοικητής Τμήματος Ασφάλειας Χαιδαριου, κ. Βραχάς Πέτρος.

Ο Δήμαρχος συζήτησε με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες για την αποτροπή κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια και καταστήματα. Επίσης θα εξεταστεί η αύξηση των εποχούμενων περιπολιών, για την αντιμετώπιση περιστατικών ανομίας σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου, τους οποίους μάλιστα επισκέπτονται και μικρά παιδιά. Οι δράσεις αυτές θα υλοποιηθούν τόσο από δυνάμεις του τοπικού Α.Τ. όσο και από τις μηχανοκίνητες μονάδες της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ