ΜΑΝΔΡΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Στάθη – Αμυρά με «φόντο» Κτηματολόγιο και ενέργειες για το περιβάλλον

Τον Υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα προστασίας του Περιβάλλοντος, Γιώργο Αμυρά, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης, στο πλαίσιο των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής.

Μεταξύ των θεμάτων που εξέτασαν οι δύο πλευρές, ήταν και αυτό του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στις δασικές εκτάσεις του Δήμου. Για το εν λόγω θέμα εκπρόσωποι του Αγροτοδασικού Συλλόγου Μάνδρας «Η Αγία Αικατερίνη» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Υφυπουργό, για μία και πλέον ώρα.

Ο Γιώργος Αμυράς αφού άκουσε με προσοχή την παρουσίαση του προβλήματος και την ιστορική αναδρομή από τον εκπρόσωπο του Συλλόγου, Βαγγέλη Μαρούγκα, συντόνισε τις επόμενες ενέργειες της συνεργασίας.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα επεξεργαστούν τα στοιχεία που θα τους αποστείλει ο Σύλλογος και στη συνέχεια θα δρομολογηθεί κοινή συνάντηση του Υφυπουργού, του Δήμου και του Συλλόγου με το Κτηματολόγιο. Ακόμη παρότρυνε τους ενδιαφερόμενους να συνεχίσουν την προσπάθεια τους, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που τους παρέχει νεαρά διάταξη του νόμου.

«Αρχίζει η συνεργασία με έναν ιδιαίτερα δραστήριο και ευαισθητοποιημένο Υπουργό σε θέματα περιβάλλοντος, προκειμένου να επιδιωχθεί η λύση σε ένα πρόβλημα που τείνει να διαιωνισθεί», δήλωσε ο Χρήστος Ε. Στάθης.

Τον Υφυπουργό και τους συνεργάτες του επίσης συνάντησαν για λογαριασμό του Αγροτοδασικού Συλλόγου, η Γραμματέας Ελπίδα Αντωνίου και τα μέλη Γιάννης Δούκας, Γιώργος Χατζής, Γεωργία Αντωνίου.

Ο Γιώργος Αμυράς επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τη Δημοτική Αρχή και το δάσος της Κιάφας.

Συνάντηση Στάθη - Αμυρά με «φόντο» Κτηματολόγιο και ενέργειες για το περιβάλλον

Στο Δημαρχείο τον είχαν υποδεχθεί εκτός από το Χρήστο Ε. Στάθη, οι Αντιδήμαρχοι Σωτηρία Αργυρίου, Κώστας Φράγκος, Παναγιώτης Κολοβέντζος, η πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, Ευαγγελία Κουτσοδήμα, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βιλίων, Κώστας Μακρυνόρης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μάνδρας, Παναγιώτης Παπαϊωάννου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δημήτρης Ραφτόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ