ΜΑΓΟΥΛΑΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζει τις επενδύσεις στη Δυτική Αττική το «Πλαίσιο»

Συνεχίζει τις επενδύσεις σε εγκαταστάσεις logistics το Πλαίσιο, αποκτώντας σύντομα ένα νέο ακίνητο με αποθήκες στην περιοχή της Μαγούλας, από την εταιρεία ΑΚΡΙΤΑΣ.

Συγκεκριμένα, η «ΑΚΡΙΤΑΣ» ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο της αξιοποίησης των μη ιδιοχρησιμοποιούμενων παγίων της, προχώρησε στην υπογραφή προσυμφώνου με την εταιρία «ΠΛΑΙΣΙΟ» για τη μεταβίβαση, έως την 31.12.2021, του ακινήτου της Εταιρίας που βρίσκεται στη θέση ΛΟΥΤΣΑ εντός ΒΙΠΑ Μαγούλας Αττικής, συνολικής έκτασης 16.402,82 τμ., μετά του επ’ αυτού ευρισκόμενου ισόγειου βιομηχανικού κτιρίου επιφάνειας 6.313,30 τ.μ., αντί συνολικού τιμήματος δύο εκατομμυρίων εννιακοσίων χιλιάδων ευρώ (2.900.000 €).

Για το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου για τη μεταβίβαση του ακινήτου, η ΑΚΡΙΤΑΣ προέβη στην εκμίσθωση του ανωτέρω ακινήτου στην άνω εταιρία ΠΛΑΙΣΙΟ, προκειμένου το τελευταίο να προχωρήσει στην άμεση αξιοποίηση του εν λόγω ακινήτου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ