ΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΓΟΥΛΑ

Τα ζητήματα ασφαλείας σε Ελευσίνα και Μαγούλα έθεσε στον Τάκη Θεοδωρικάκο ο Αργύρης Οικονόμου

Τι διημείφθη μεταξύ του δημάρχου Ελευσίνας και του Υπουργού προστασίας του πολίτη

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα μείζονα ζητήματα ασφαλείας στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα, ιδίως σε περιοχές όπου παρατηρείται παραβατική συμπεριφορά.

Ο Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου ανέδειξε την επιτακτική ανάγκη στελέχωσης, με ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικά μέσα, του Αστυνομικού Τμήματος και των Τμημάτων Τροχαίας και Ασφαλείας.

Μάλιστα, ενόψει και της διοργάνωσης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2023, ζητήθηκε ο άμεσος συντονισμός όλων των απαραίτητων ενεργειών, προκειμένου το κορυφαίο γεγονός για την πόλη μας, να διεξαχθεί σε κατάλληλες και ασφαλείς συνθήκες.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου: «Επεδίωξα τη συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, καθώς τα ζητήματα ασφαλείας στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα απασχολούν έντονα όχι μόνο τη Δημοτική Αρχή αλλά και τους κατοίκους. Ζήτησα την άμεση στελέχωση των αρμόδιων τμημάτων για αυξημένους ελέγχους σε περιοχές με έντονη παραβατικότητα, προκειμένου το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες να επιστρέψει και να παγιωθεί».

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Δ. Αττικής Βαγγέλης Λιάκος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ