ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

To σήριαλ συνεχίζεται με το Ρυθμιστικό Σχέδιο Βιλλίων

 Δυστυχώς τα νέα για τους κατοίκους των Βιλίων είναι για άλλη μια φορά δυσάρεστα. Πιο συγκεκριμένα, στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο όπου συζητιόταν επί ώρες το εξ’ αναβολής θέμα του Ρυθμιστικού Σχεδίου Βιλίων, επιστολή του δημάρχου Μάνδρας -Ειδυλλίας, Γ. Δρίκου, σχετικά με αυτό, προκάλεσε ένταση και διαξιφισμούς.  Όπως αναφέρθηκε, η εν λόγω επιστολή δεν είχε την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τελικά το θέμα αναβλήθηκε, για ακόμα μια φορά, από το Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο κάλεσε ξανά το Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας – Ειδυλλίας να πάρει νέα απόφαση για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια. Όπως καταλαβαίνετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι δεν θέλουν να προχωρήσει το έργο, για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι ένα και μοναδικό: Γιατί αφού υπήρχε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας- Ειδυλλίας από το 2012 για υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης του έργου με την Περιφέρεια, δεν υλοποιήθηκε ποτέ; Οι κάτοικοι των Βιλίων περιμένουν απαντήσεις.
Σημειώνουμε εδώ πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ για το κρίσιμο αυτό ζήτημα καθώς και εκτενείς συζητήσεις στη διαδικτυακή τηλεόραση ΘΡΙΑΣΙΟ TV.
Δείτε την εξέλιξη του θέματος εδώ

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ