ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Facebook κερδίζει τον τίτλο της χειρότερης εταιρείας της χρονιάς

Κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο, το Yahoo! Finance επιλέγει μια «εταιρεία της Χρονιάς», λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως η απόδοση της αγοράς και άλλα επιτεύγματα, με τη Microsoft να παίρνει τον τίτλο για το 2021.

Το ίδιο μέσο επιλέγει επίσης τη «Χειρότερη Εταιρεία της Χρονιάς», με βάση έρευνες κοινού σχετικά με την εταιρεία που τους προκάλεσε τη μεγαλύτερη αναστάτωση.

Βάσει των ερευνών που διεξήχθησαν σε 1.541 ερωτηθέντες, φαίνεται ότι το Facebook κερδίζει το στέμμα της «Χειρότερης Εταιρείας της Χρονιάς», υποδεικνύοντας ίσως εν μέρει τον λόγο για την αλλαγή του ονόματος σε Meta.

Μεταξύ των διαφορετικών λόγων για τους οποίους τα άτομα επισήμαναν την Facebook/Meta ως τη «Χειρότερη Εταιρεία της Χρονιάς» περιλαμβάνονται θέματα όπως η λογοκρισία. Παράλληλα, άλλοι διαπίστωσαν ότι το Facebook/Meta πρέπει να κατηγορηθεί για την άνοδο των ακροδεξιών εξτρεμιστικών απόψεων.

Μια άλλη καταγγελία κατά της πλατφόρμας περιλαμβάνει τον μη ικανοποιητικό έλεγχο σχετικά με την παραπληροφόρηση.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ