ΜΕΓΑΡΑΤΟΠΙΚΑ

Tον νεοσύστατο Αστυνομικό Σταθμό στην Κινέτα επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου τον νεοσύστατο Αστυνομικό Σταθμό στην Τοπική Κοινότητα Κινέτας του Δήμου Μεγαρέων, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Λυκούργου Μπιτσακάκη, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων, Αστυνόμου Α’ Δημήτρη Βανάκα, του Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Κινέτας, Αρχιφύλακα Γιάννη Γιαννίκου, της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Κινέτας, Αλεξάνδρας Μπαλτσιώτου, καθώς και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου.

Κατά την επίσκεψη, ο κ. Μπούρας ενημερώθηκε σχετικά με τη δομή πλέγματος αστυνόμευσης της περιοχής της Κινέτας, η οποία υπάγεται στο γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό του Α.Τ. Μεγάρων και τελεί υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής. Ο νεοσύστατος Αστυνομικός Σταθμός στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του κοινοτικού καταστήματος Κινέτας. Στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία του Σταθμού, εποπτεύοντας και συντονίζοντας τη δράση τόσο των εποχούμενων περιπολιών της περιοχής, όσο και της κινητής αστυνομικής μονάδας για την περιοχή της Κινέτας. Στόχος του Αστυνομικού Τμήματος αποτελεί η προστασία και η διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών.

Tον νεοσύστατο Αστυνομικό Σταθμό στην Κινέτα επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας

Tον νεοσύστατο Αστυνομικό Σταθμό στην Κινέτα επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης ΜπούραςΗ σύσταση του εν λόγω Σταθμού είναι αποτέλεσμα πολλών και μακροχρόνιων προσπαθειών και κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων του κ. Μπούρα προς τους αρμόδιους Υπουργούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα της δημιουργίας Αστυνομικού Σταθμού είχε προαναγγείλει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα Μέγαρα τον Ιανουάριο του 2022, γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον και την ευαισθησία του Πρωθυπουργού τόσο για τα Μέγαρα όσο και για τη Δυτική Αττική γενικότερα.

Επισυνάπτονται τα σχετικά Δελτία Τύπου από της 13 Ιουλίου 2020 συζήτησης της κατατεθείσας επίκαιρης ερώτησης για την ανάγκη σύστασης Αστυνομικού Σταθμού στην Κινέτα, το Δελτίο Τύπου από της 22 Φεβρουαρίου 2022 συνάντησης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και το Δελτίο Τύπου από της 12 Μαΐου 2022 συνάντησης στα γραφεία της τοπικής κοινότητας Κινέτας με τους φορείς της περιοχής, στην οποία ενημερώθηκαν πρώτοι για την επικείμενη θετική εξέλιξη.

  1. 📄Αστυνομικό _Τμήμα_Κινέτα 14072020.pdf
  2. 📄Σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη_23022022.pdf
  3. 📄Σύσκεψη Κινέτας.pdf

 

 

 

 


Ακολουθήστε το «ΘΡΙΑΣΙΟ» στο Google News, Facebook & Twitter

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ