ΤΟΠΙΚΑ

Venus Project στην Ελευσίνα: μια εποικοδομητική προσέγγιση στην ανάπτυξη της κοινωνίας

 eleusis 2021Η επιτροπή διεκδίκησης Eleusis21, στo πλαίσιο του διαλόγου για μια βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας, σας προσκαλεί την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 19:30 το απόγευμα στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας. Θα φιλοξενηθεί η οργάνωση Πανγαία και θα μας παρουσιάσει το περίφημο Venus Project.

    Η ανατρεπτική άποψη του Venus Project ότι όλοι οι διαχωρισμοί, πολιτικοί, ιδεολογικοί, θρησκευτικοί, οικονομικοί, είναι τεχνικοί και κατασκευασμένοι, σίγουρα θα μας προβληματίσουν.
Μαζί σας θα παρακολουθήσουμε τη πρόταση τους, ένα σχέδιο δράσης για κοινωνική αλλαγή το οποίο προσανατολίζεται προς έναν ειρηνικό και παγκόσμιο βιώσιμο πολιτισμό.
Στόχος τους, η παραγωγή αφθονίας και η κάλυψη των αναγκών του συνόλου του παγκόσμιου πληθυσμού. Το μέσο επίτευξης είναι η διαδικασία εκμετάλλευσης της τεχνολογίας.
Αειφορία, βιωσιμότητα, νέες τεχνολογίες, κοινωνική καινοτομία. Αν αυτές οι λέξεις έχουν κάποια σημασία για εσάς, τότε έχετε κάθε λόγο να παρακολουθήσετε τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ