ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασε κατά της κατηγορούμενης η οικογένεια της Ιωάννας

‘Ενταση μεταξύ της οικογένειας της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, Έφης Κακαράντζουλα, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων της πολιτικής αγωγής, στη δίκη που συνεχίζεται σήμερα, για πρώτη φορά με την παρουσία και της δεύτερης.

Ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, της απηύθυνε ερώτηση, αν η κατηγορούμενη της έχει πει κάτι σήμερα ή αν της ζήτησε συγγνώμη.

«Κύριε πρόεδρε», ακούστηκε να λέει η κατηγορούμενη στο σημείο αυτό, προκαλώντας την οργή της οικογένειας της Ιωάννας.

Ο αδερφός και η μητέρα του θύματος της επιτέθηκαν φραστικά στην κατηγορούμενη με βαριές εκφράσεις, ενώ έκαναν κίνηση να πλησιάσουν την κατηγορούμενη, ωστόσο, παρενέβησαν οι αστυνομικοί.

Οι ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής
Κατά την εξέταση από την πολιτική αγωγή, ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας ανέφερε (για την κατηγορούμενη) πως την έβλεπαν να διασκεδάζει, να συναναστρέφεται με τον κόσμο και να είναι χαρούμενη σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Ρώτησε την Ιωάννα αν γνωρίζει δύο άτομα, που εκείνη λέει ότι δεν τα γνωρίζει.

Ο ίδιος ανέφερε ότι προς τα δύο συγκεκριμένα άτομα υπάρχουν κλήσεις της κατηγορουμένης. Ζήτησε να κληθούν να καταθέσουν γιατί ο άντρας μέσω δικηγόρου του, κάπου έχει αναφέρει ότι η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να την παρακολουθεί και να την προμηθεύσει με βιτριόλι. Αυτά τα γνωρίζουμε από πληροφορίες και από τη δικογραφία. Ζητάμε από το δικαστήριο να κληθούν για να δούμε αν υπήρχε βοήθεια προς την κατηγορούμενη, χωρίς να υπονοούμε ότι υπάρχει θέμα συνεργείας, ανέφερε και πρόσθεσε:

«Εμφανίστηκε δικηγόρος σε κανάλια και είπε ότι εκπροσωπεί τον άντρα που προτείνουμε μάρτυρα. Αυτός είπε για το καυστικό υγρό και για την παρακολούθηση. Από τη στιγμή που υπάρχουν οι κλήσεις αμέσως μετά το περιστατικό σε αυτά τα άτομα όφειλε ο ανακριτής να τα καλέσει».

Ο κ. Λύτρας απηύθυνε ερωτήσεις προς την Ιωάννα

Η κατηγορούμενη ήθελε να σας βλάψει;

Απάντηση: Από τη μεγάλη ποσότητα και τη μεγάλη περιεκτικότητα του υγρού, λόγω του ότι το μετέφερε και το μετάγγισε σε διαφορετικό δοχείο για να φύγει όλο με μια κίνηση. Στο ότι στόχευσε στο πρόσωπο μου και με εγκλώβισε στο σημείο της επίθεσης αλλά και η συμπεριφορά της μετά, δείχνουν ότι όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει αλλά έχει αποθρασυνθεί και σχεδιάζει να ρισκάρει να έρθει στο νοσοκομείο… Όλα αυτά δείχνουν ότι η πρόθεση της ήταν να με σκοτώσει .

Σας ζήτησε μέσω κάποιου προσώπου συγνώμη;

Απάντηση: Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας από την οικογένειά της και δεν έχει ειπωθεί τίποτα ούτε προς εμένα ούτε προς την οικογένειά μου.

Μάθατε ότι ήταν μεταμφιεσμένη;

Απάντηση: Φορούσε περούκα και διπλά γάντια για να μην πάθει ζημιά από το υγρό που κουβαλούσε. Όλα αυτά έχουν βρεθεί στο σπίτι της.

Οι γιατροί σας έχουν πει ότι η εμφάνιση σας θα μπορέσει να αποκατασταθεί;

Απάντηση: Η τοποθέτηση των γιατρών είναι ότι έγινε δεν μπορεί να ξεγίνει. Η βλάβη είναι μόνιμη. Η αναπηρία είναι μόνιμη θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Δεν υπάρχει τρόπος να επανέλθει η φυσιογνωμία μου όπως τη ήξερα. Ούτε το δέρμα μου να είναι ξανά όπως πριν…

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ