ΜΕΓΑΡΑΤΟΠΙΚΑ

Υπεγράφη το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Μεγάρων

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε εκ νέου συνάντηση με τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαρά.

Στη συνάντηση αυτή ο Υφυπουργός ενημέρωσε τον κ. Μπούρα ότι υπεγράφη το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Γ.Π.Σ.) Μεγάρων και σε λίγες μέρες θα είναι δημοσιευμένο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Μετά από πολυετείς προσπάθειες και πολλά πισωγυρίσματα, ο κ. Μπούρας αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση, καθώς ευοδώθηκαν οι διαχρονικά σημαντικές προσωπικές παρεμβάσεις του προς όλους τους αρμόδιους φορείς, με τελευταία στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Μητροπολιτικού Σχεδιασμού το Φεβρουάριο του 2021 (επισυνάπτεται το σχετικό ΔΤ), το οποίο ενέκρινε το ΓΠΣ Μεγάρων.

Η ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού εργαλείου για την ανάπτυξη του Δήμου Μεγαρέων, αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα για τον κ. Μπούρα, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Ταγαρά για την αμέριστη συνεργασία του στην επίτευξή του.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ